Корпоративна фотография

От корпоративни снимки има почти всяка фирма за представянето си в интернет сайтове или фирмени брошури . За да е ясно на Вашите клиенти , кой стои зад продуктите , които им предлагате и че това е реален екип. Също , както се запознавате с някой и искате да видите как изглежда , така и Вашите партньори биха се доверили на компания , която има екип , който могат да видят и виртуалното запознанство вече няма да е толкова виртуално. Вие ще стоите пред контрагентите си със своето лице , което ще казва „Тава съм аз, това сме ние , може да ни се доверите , не се крием !“. Или просто за linkedin.com .

Корпоративната фотосесия

Може да заповядате в моето студио или аз да инсталирам , преносимо студийно оборудване във вашия офис или фабрика . Осигурявам и професионален гримьор за да имаме истинска професионална визия , без да губим идентичността и естествения облик на сниманите , разбира се.

За завършен вид на представянето на фирмата Ви , ще направя и снимки на сградата , призводствените помещения , офисите и складовете. За да видят , как и къде извършвате дейността си и че сте реални и истински.