Мода

Мода – продуктови и имиджови фотосесии

специализирани в областта на on-line модата

Модната фотография, това са нещо повече от снимки. Те нямат за цел просто да представят дадено облекло. Те разказват история. Историята на дрехата, комбинирана с излъчването на модела, уловена по най-добрия начин от фотографа. Именно това е нужно, за да може една модна фотосесия да изпълни своята цел. Една модна фотосесия има за задача, да вдъхнови всеки, който я види. Без значение дали става въпрос за дреха или аксесоари. Тя трябва да го накара да мечтае. Да му се прииска да бъде на мястото да модела. Именно това прави модната фотография толкова специална и толкова важна част от модата като цяло.

Чисти, ясни снимки с ясно изразен акцент за Вашите продукти. Имаме опит с най-големите on-line магазини за мода в България – koketna.com , shopping-terapia.com , moonstone.bg , ivet.bg , zitamoda.com и други.
Студиото поддържа лични контакти с повечето актуални модели в момента (мъже и жени).
Може да се обърнете към нас и за консултации как да се подобрят снимките , които вече правите във вашите условия.

  • Имиджови модни фотосесии на всякакви локации без ограничения на възможностите. Обработка и ретуш на кадрите.
  • Продуктови снимки в студио с модели. С опция за изграждане на студио във ваш офис или склад.
  • Фотосесии на открито. Това са сесиите , който са най-разглеждани в социалните мрежи и най-кликани на рекламите. Подходящи са и за презентиране  на стоките в продуктовата секция на он-лайн магазина Ви.
  • Фешън фотосесии за билборди, рекламни каталози и интернет реклама.