Корпоративната фотография, която отговаря на имиджа на вашата компания. Имам над 10 години опит като професионален фотограф и съм работил с множество световни компании, марки и организации. Предлагам професионална фотографска услуга от началото до края и съм на разположение да покривам задания в цяла България. Моите корпоративни клиенти обичат моя креативен стил и професионален подход и редовно получвам поръчки за корпоративни фотосесии на различни места за клиенти с множество офиси, което е перфектен начин да се гарантира, че стилът на изображенията остава последователен.

Така че, ако имате нужда от набор от самостоятелни или групови портретни снимки на коплектива , за уебсайта на вашата фирма, интернет портала на персонала или брошурата на компанията, бюлетин, годишен отчет или публикации за пресата, моля, свържете се с мен.

  • Мобилно професионално фотографско студио ,което се инсталира във Вашия офис
  • Креативен корпоративен портретен фотограф и  за групови корпоративни снимки.
  • Над 10 години опит.
  • Доказан опит, обхващащ задания от наши и чуждестранни компании.

Всички снимки се предоставят обработени според изискванията. Както с висока разделителна способност така и оптимизирани за използване в уеб пространството без загуба на качество.
Снимките могат да се използват на корпоративен уебсайт, блог, социални медийни канали и за всички маркетингови и рекламни нужди.

Ако снимаш един човек, и снимката ти не показва неговото човешко достойнство, не виждам смисъл да правиш тази снимка. Себастиао Салгадо