EXPERIMENTAL

See What BOUDOIR Really Is...

CREATIVE

... is truly for women of ALL shapes, sizes and ages

FEMININITY

...And Beautiful Moment

Jordan Pachev

Professional Photographer

С нашите будоарни сесии ще открием богинята във вас, като я запазим завинаги . Обещаваме, че ще ви е комфортно и по-важното е, че ще се забавлявате много, както никога не сте си представяли. Защото заслужавате да се чувствате специална като звезда.
Почти всички мои клиенти са за първи път пред камера, те обикновено нямат представа как да позират. Ще ви покажем пози, които са най-подходящи за вашата форма. Ще помогнем и с изражението на лицето Ви. Сесията е много интерактивна, така че ще виждате снимките си, още докато снимаме, за да сме сигурни, че харесвате всичко.
Ние предлагаме висококачествено ретуширане на лице и тяло, което включва реалистично оформяне на тялото, омекотяване на стрии, бръчки, премахване на петна и други подробности, за да изглеждате великолепно.
А, защо една жена трябва да си направи будоарна фотосесия?
1.Самоизразяване и самоувереност: Будоарните фотосесии предоставят възможност за жените да изразят своята индивидуалност, женственост и красота по начин, който се чувстват комфортно. Такива сесии могат да помогнат на жените да се почувстват по-сексапилни и самоуверени в своето тяло.
2. Лична памет и самоценност: За някои жени, будоарните фотосесии са начин да запечатат момента и да запазят спомен от определен период в живота си. Те могат да бъдат използвани като личен подарък за партньор или просто като напомняне на жената за нейната красота и самоценност.
3. Подчертаване на физическата форма: За някои жени, будоарните фотосесии могат да бъдат начин да покажат и отбележат тяхната физическа форма и фитнес постижения. Това може да бъде мотивиращо и вдъхновяващо за тях, особено ако са работили усилено за постигане на определени цели относно своето тяло.
4.Любопитство и експериментиране: За някои жени, будоарните фотосесии са начин да изразят своята творческа страна и да се забавляват с различни роли и образи. Това може да бъде вълнуващо приключение и начин да се опитат нещо ново и различно от ежедневието си.

Your most beautiful story starts here

Experimental

Be You. Do You. For You.

Подходящо за:

  •  

pricing plans

Take a Look at My Packages

package 1

199лв

40мин продължителност

10 обработени снимки

всички сурови кадри

две преобличания

All inclusive

949лв

до 5часа продължителност

60 обработени снимки

всички сурови кадри

професионален стилист

повече от три преобличания

Професионален грим и коса

фото албум размер А5

package 2

до 3 часа продължителност

549лв

до 30 обработени снимки

всички сурови кадри

три преобличания

Професионален грим и коса

принт А4

Need a Photographer ? Someone With Experience to Collaborate With?