Фотографията работа и хоби

Занимавам се с фотография повече от 10 години. 

В началото само като хоби. Снимах всичко, което снимат любителите фотографи – пейзажи, цветчета, буболечки… Вземах участие в различни тематични изложби и конкурси с други любители. Участвах активно във Фото-Форум (май всеки е минал от там), а една от снимките ми влезе в класация “Най-добра снимка на 2007”!

Това събуди още повече интереса ми и ме мотивира да изкарам два курса по фотография, няколко семинара, след което вземах частни уроци при доцент Абаджиев. Интересувах се много, четях, прилагах и пробвах всякакви фотографски техники.

И ето сега се занимавам професионално с фотография, а напоследък усъвършенствах и видеографията.

Понякога ми липсват пейзажите и буболечките и често по време моите пътешествия, минавайки през страхотно красиви места, приятели ме питат не се ли изкушавам, защо не снимам . А отговорът е, че за да направя снимка, с качество, каквато аз бих харесал от това място трябва да остана там няколко дни, може би и няколко сезона. 

Работата на фотографа е свързана с много разнообразие, което съвпада точно с моя темперамент и затова снимам най-различни неща сватби, интериори, храни, модели, мода, продукти, екзотични животни, лични и корпоративни събития. Аз съм един от малкото щастливци, които работят с удоволствие, превърнали хобито си в професия!

 

Продуктова фотография

Фотография на продукти за електронна търговия и печатни издания специализирана в облекло, бижута, стоки за дома, храни, красота и луксозни потребителски продукти. 

Кулинарна фотография

Кулинарната фотография е нашата работа, създаваме изображения ,които да карат хората не да ги разглеждат ,а да мислят ,че не могат без това.

Мода

Модна фотография за онлайн магазини, билборди, постери, каталози. Имиджови фотосесии.

Пускане на видеото

“Stars are like diamonds. We fly across the sky for them. No one’s gonna change who we are” – Tears For Fears