PET PHOTOGRAPHY

Обичаме домашни любимци. Можем да снимаме Вашите опашати приятели в дома ви, на изложба, в любимия ви парк или на всякъде по Ваш избор -където любимците да са най -щастливи -в естествената им среда.

В тази категория нашата цел е да запечатаме прекрасните моменти и неповторимата личност на вашите възлюбени четириноги приятели. Независимо дали имате куче, котка ние сме тук, за да създадем вълнуващи, живи и емоционални снимки, които ще ви оставят спомен за цял живот.

Когато става въпрос за фотографиране на домашни любимци, ние се стремим да създадем уникални изображения, които изразяват тяхната индивидуалност и любовта, която споделяте с тях. Специализираме се във възпроизвеждането на техните най-сладки, забавни и емоционални моменти, като се фокусираме върху техните уникални изрази, игри и връзка с вас.

Ние, сме напълно подготвени да работим с различни породи и видове домашни любимци. Ние разбираме, че те са част от вашето семейство и заслужават най-доброто от нас. Използваме индивидуален подход към всеки един от тях, за да гарантираме, че техните уникални черти и личности ще бъдат заснети по най-изключителния начин.

Независимо дали предпочитате студийни снимки със зададен заден план или натурални снимки на открито, ние сме готови да създадем незабравими визуални истории, които ще ви възхищават. Искаме да ви предоставим не само красиви снимки, но и едно приятно и спокойно преживяване за вас и вашите любимци.

Need a Photographer ? Someone With Experience to Collaborate With?